Mobillader til bilen

Trådløs mobiloplader til bil m. Qi - Fast Charge Trådløs mobiloplader til bil m. Qi - Fast Charge 2
  • TILBUD / -50,00 kr.
På lager
149,00 kr. 199,00 kr.
Smart trådløs smartphone oplader til bilen Hurtig opladningsfunktion  Justerbar - passer til næsten alle smartphones
Viser 1-2 af 2 element(er)

Smart wireless mobillader til bilen

Se vores udvalg af de smarte trådløse mobilladere til bilen på denne side. Vores mobilladere er super smarte, da de benytter sig af den populære QI teknologi, hvor selve mobilen blot sættes i holderen, og så oplader den uden at man skal bøvle med ledninger.

Kompatibel med alle smartphones med indbygget QI teknologi

Alle vores wireless opladere benytter sig af QI teknologi, hvorfor alle smartphones stort set kan benytte den. Det vil sige, at du her har en oplader, der både passer til Android og Iphone, uden at du behøver at finde en ny ledning.

Mobilholder og lader i samme produkt

Med vores trådløse mobilladere til bilen får du både en lader og en holder. Når du benytter dig af GPS på mobilen, skal du derfor ikke længere spekulere på strøm, da din mobil automatisk vil oplade, når den sidder i holderen.

Biltilbehør hos Vitu.dk


Smarte mobilholdere til bilen hos Vitu

Hos Vitu finder du et udvalg af smarte mobilholdere til bilen. De fleste er kompatible med samtlige smartphones og kan derved benyttes af hele familien. Når mobilen skal benyttes under kørsel som f.eks. til navigation, er det vigtigt at den er fastholdt samt håndfri. Hos Vitus finder du stabile mobilholdere, der sikrer dig en stabil mobilholder til enhver bil.

Montering af mobilholderen

De fleste af vores holdere monteres på bilens luftkanal. Dette sikrer en sikker kørsel, da ruden holdes fri. Vores mest populære holder er den Magnetiske universal holder, denne er lille og minimalistisk, og monteres let på bilens luftkanal.

Trådløs oplader og holder i samme produkt

Flere af vores mobilholdere til bilen er QI kompatible, og har derved indbygget trådløst opladning. Disser holdere er særdeles populære, da du slipper for en masse ledninger. Herudover kan de benyttes af stort set alle smartphones, så hele familien kan få glæde af denne smarte lader og holder.