Brysttape

Viser 1-9 af 9 element(er)

Brysttape giver et naturligt løft

Brysttape er en smart måde at give sin barm et naturligt løft uden brug af BH. Hermed slipper du for BH'ens stropper og bøjle. Brysttapen er let at påføre, og ligeså let at fjerne, brug dog gerne lidt lunkent vand, når du vil fjerne tapen. Med brysttape går du ikke på kompromis med dit tøjvalg, blot fordi dine BH'er har stropper. 

Perfekt til festlige lejligheder og galla

Brysttape giver løft uden stropper. Brysttape er derfor ideelt at bruge, hvis du vil i en kjole med åben ryg eller en dyb udskæring. Ønsker man stadig at have dækket sin nipple, har vi flere varianter, hvor dette er en mulighed. Her har vi bl.a. brysttape med silke covers til nipple. Ønsker man derimod slet ingen dækning, men stadig et flot løft, er dette også at finde hos Vitu. Vores produkter fra Bye Bra er særdeles populære til brug under gallakjoler og ved andre festlige lejligheder. 

Brysttape er for alle

Selv med en stor barm, er brysttape en løsning. Vi har flere størrelser at vælge mellem, og den store barm fortjener også et løft. Brysttape giver støtte og løft, og fungere lidt som en stropløs push up BH. Selvom vores brysttape er populær ved festlige lejligheder, kan tapen selvfølgelig også give et ekstra løft i hverdagen. Er du måske træt af altid at have BH på, så er brysttape måske løsningen for dig.