Hårbørster

Ionic Massage Hårbørste Ionic Massage Hårbørste 2
På vej på lager
249,00 kr.
Smart massage hårbørste Reducerer kruset hår og genopfrisker håret igen Afslapper og stimulere dit hovedbund
Viser 1-13 af 13 element(er)

Stort udvalg af hårbørster til både styling og frisering

Hos Vitu udbyder vi et udvalg af hårbørster, der imødekommer ethvert behov. Vi har både de klassiske Paddle børster, der er en sikker vinder til længere og filtret hår, samt et stort udvalg af børster til styling og føntørring. 

Hårbørster med vildsvinehår: en skånsom og glansfuld frisering

Hårbørster med vildsvinehår er en mere skånsom måde at friserer sit hår på. Vildsvinehåret glider skånsomt gennem håret uden at beskadige håret unødigt. Ved brug af en børste med vildsvinehår vil du derved opleve, at dit hår over tid vil fremstå mindre slidt. Derudover giver brugen af en børste med vildsvinehår også mere glans, da hårets naturlige olier fordeles i hele håret. Prøv f.eks. vores lækre Boar Bristle Paddle Brush fra TBC, der er et af vores mest populære og bedstsælgende børster.

Rundbørster til styling af både kort og langt hår

Vores klassiske rundbørster er et sikkert valg, hvis du ønsker en hårbørste til styling. Disse børster er perfekte til at skabe volumen og flotte fald i håret, når du styler. Især dem med lidt kortere hår eller pandehår, vil få stor glæde af en rundbørste, når håret skal styles eller føntørres. Vores ioniske rundbørster er særdeles populære, da disse har en antistatisk effekt, og gør derved styling meget lettere. Vores rundbørster findes i flere forskellige størrelser alt efter, om man ønsker store fald eller mindre slangekrøller.