LED Lys

LED lampe med realistisk fakkel på spyd - Rund LED lampe med realistisk fakkel på spyd - Rund 2
På vej på lager
Smart og moderne fakkel, der oplades med USB som medfølger. Faklen lyser med realistisk flamme, og er vandfast. Der indbygget LED. Lampen er energibesparende. Med timer funktion. Lampen kan bruges som bordlampe eller på spyd.
Viser 1-14 af 14 element(er)

Køb dekorativ LED lys til dit hjem

Find belysning til have og bolig her hos Vitu. Vi har alt fra LED lys, solcellelamper og spotlys, som giver dig gode muligheder til at skabe en hyggelig stemning og lyse din bolig op. 

LED Lys

Med en LED pære kan du spare penge og have en længere levetid. En LED pære bruger nemlig mindre energi end en glødepære, den bruger energien mere effektiv og afgiver derfor ikke en masse overskuds varme.

Spotlys

Spotlys kan bruges til køkken, gangen, trapper eller i garderobeskabet. Spotlys bruges når man har brug for belyse et bestemt punkt, har bruge for mere lys eller hvis du fremhæve et bestemt element i dit hjem.

Hvorfor bruge solcellelamper?

Solcellelamper er energibesparende samtidig med de er dekorative. Den har en længere levetid takket været LED lys installeret i dem. Du kan bruge dem i din have, på terassen og indkørslen til at skabe en hyggelig stemning og til lyse din bolig op. Ved at bruge en solcellelampe, skal du ikke længere bekymre dig om nogen ledninger, den lader automatisk op i løbet dagen, det gør det også nemmere for dig at sætte den hvor du vil, dermed give dig flere muligheder for at dekorere din have. Dog er det bedst at stille lampen hvor den bedste mulig kan få nok sol lys til at lade op i løbet af dagen.

Solcellelamper tænder automatisk når solen går ned. Normalt skal du ikke selv tænde og slukke for lampen, dog kan eksterne lyskilder påvirke og få den til at tro at det er lyst. Derfor har mange solcellelamper også en tænd/sluk knap.

Opladningstid for solcellelamper

Opladningstiden afhænger af hvordan vejret er, og om du har stillet solcellelampen et sted, hvor den har mulighed for at få sol i løbet af dagen. Første gang du tager lampen i brug, vil det tage lidt længere tid for at lampen oplader fuldstændig. Det kræver derfor lidt tålmodighed, dog er det kun lige i starten.