Makeup Børster

Viser 1-3 af 3 element(er)

Lækre makeup børster til enhver lejlighed

Hos Vitu udbyder vi makeup børster til både hverdag og festlige lejligheder. Vores udvalg består hovedsageligt af sæt med flere varianter, således at du aldrig vil mangle en bestemt børste. Vores mest populære børster er de velkendte ovale makeup børster, der er et sikkert valg til både professionelle makeup artister og til almindeligt hobbybrug.

Ovale makeup børster

Vores ovale børster er et af vores bedstsælgende produkter, og ikke uden grund! Disse børster ligger perfekt i hånden og med forskellige størrelser, kan du lægge fuld makeup udelukkende med ovale børster. Børstens hoved består af en masse fine, tætsiddende børstehår, således at der ikke  går en masse produkt til spilde, og at du ender med et flot, ensartet resultat. I vores komplette sæt af ovalbørster finder du både børster til foundation, contour, øjenmakeup og meget mere.

Rejs sikkert med dine makeup børster

For at få maksimalt ud af sine børster, er det vigtigt at man behandler dem godt. Her gælder det både opbevaring og rengøring. Prøv f.eks. et af vores komplette sæt med børster, hvor der er medfølgende hylster. Vi anbefaler, at holde sine børster i et lukket hylster, når de tages med på farten, herved undgår man skidt og bøjede børstehår. For optimal makeup, er det også vigtigt med rene børster. Vi anbefaler derfor at børster rengøres i lunkent vand med mild sæbe jævnligt.