BH Indlæg

Viser 1-2 af 2 element(er)

BH Indlæg giver en øjeblikkelig fyldig barm og flot kavalergang

BH Indlæg er til dig, der ønsker en fyldigere barm eller en flottere kavalergang. BH Indlæg er en nem og hurtig måde, at gøre sin barm større eller at få en mere defineret kavalergang. BH indlæg er også til kvinder med asymetriske bryster eller helt uden barm. 

Vitu giver dig et stort udvalg af BH Indlæg

Vitu giver dig et stort udvalg af BH Indlæg. Især vores store udvalg af silikone indlæg er populært. Her finder du indlæg i flere størrelser og former. Ønsker du en generelt større barm og en stor push up effekt, skal du især kigge på de trekantede og lidt større ovale indlæg. Disse placeres delvist under barmen og giver et flot løft og en større barm. Ønsker du dog en mere defineret kavalergang, så skal du have fat i de lidt mindre ovale indlæg. Disse placeres på barmens side og giver en flot effekt. 

De populære silikone BH Indlæg

Vores populære silikone indlæg er lavet i et ekstraordinært behagligt materiale. Disse vil give din barm et løft, men vil stadig føles naturlige. Vores silikone indlæg findes i mange af vores modeller både i en fin beige og en helt clear model. 

Er du til et naturligt løft uden stropper fra en BH?

Hos Vitu er vi også store udbydere af Brysttape, der uden stropper giver din barm et naturligt løft. Her kan du se Vitu's udvalg af Brysttape: Brysttape