Neglemaskiner

SUN UV Shield Negletørrer Lampe med LED lys SUN UV Shield Negletørrer Lampe med LED lys 2
På lager
SUN UV Lampe med LED lys til fingernegle og tånegle. Få hurtigt tørret shellack neglelak med denne smarte lampe med LED lys. Du behøver ikke længere at ryste på hænderne eller holde dem ud af vinduet.Din neglelak vil være tør på 10 sekunder og du vil på kort tid være klar til at forlade hjemmet. Et perfekt produkt til den travle kvinde, der stadig ønsker...
Viser 1-14 af 14 element(er)

Alt til negle

Vi har alt fra neglemaskiner, elektrisk neglefil til manicure & pedicure sæt. Står du og mangler udstyr til beauty hjørnet, så er du kommet til det rigtige sted. 

Filemaskinerne gør det nemmere for dig at få et smukkere og ensartede resultat. Vores grooming sæt bruges til at vedligeholde og groom dine negle. 

Slut med at vente på dine negle skal tørre!

På Vitu vi har vi et udvalg af neglemaskiner, så du ikke behøver at vente på dine negle tørrer. Vi tilbyder to forskellige negletørrer. Den ene slags tørrer neglelakken ved at blæse luft på neglene, og den anden slags tørrer neglelakken ved hjælp af UV/LED lys, som får lakken til at hærde. 

Neglemaskiner der bruger luft til at tørre neglene, kan kun anvendes til almindelig negle og ikke gel-lak. Ved gel-lak skal man bruge en UV / LED lampe for at tørre dem. Fordelen med en negletørrer der blæser luft, er at den hurtig kan tørre din neglelak, dermed undgår du at vente på dine negle de tørrer, samt ødelagte neglelak. Du kan bruge neglemaskinen til at tørre både hænder og fødder.

Du kan anvende en UV / LED lampe til både at tørre almindelig neglelak og gel-lak. Dog er de mest egnet til gel-lak, da UV lyset gør at gel-lakken komme til at hærde, derved kommer den også til at holde i flere uger uden at det skaller af. Bruger du UV lampen til almindelig neglelak, kommer lakken ikke til at holde længere, men lakken vil stadig tørre hurtigere. Når du ligger gel-lak på skal du huske at tørre efter hvert lag med UV lampen, dermed sørger den for at lakken er hærdet hele vejen igennem, og du opnår det bedst mulige resultat.