Tandpleje

Dental Hygiejne Tandrensnings Kit - 4 dele Dental Hygiejne Tandrensnings Kit - 4 dele 2
På lager
199,00 kr.
Giver flotte rene tænder - helt som et besøg ved tandlægen Fjerner tandsten og plak Mindsker risikoen for huller Indeholder alt du skal bruge til en tandrensning
Viser 1-6 af 6 element(er)

Tandblegning hjemme ved dig selv

Nu kan du opnå hvid tænder hjemme ved dig selv. Få flotte hvide tænder, som du drømmer om. Få et smukt smil der imponere alle. Hos Vitu kan du fat på nogle af de bedste og mest effektive tandblegningssæt nemt og billigt. Med vores tandblegningssæt kan du opnå de flotte tandlæge hvide tænder både skånsomt og ikke mindst billigt samt til en lavere pris en mange af de danske tandlæger. Du får et tandblegningssæt som du nemt og hurtig kan bruge derhjemme ved dig selv i dine egen trykke omgivelser. Vores teeth whitening tandpasta er fremstillet af aktivt kul, som er fremstillet 100% på kokosnøddeskal, hvilket er 100 % organisk. Ved at gøre det hjemme ved dig sparer du hermed tid og pengene, end hvis du fik det behandlet hos en tandlæge.

OBS: Hvis du lider af Paradentose, dårlige tænder eller blottede tandrødder, anbefaler vi at du ikke benytter tandblegning idet det kan forværre tilstanden. Desuden skal vi gøre opmærksom på at plast eller porcelænsfyldninger ikke bleges.

Mundhygiejne

En god mundhygiejne er vigtig for vores helbred. Det er derfor vigtig, at du passer godt på dit mundhygiejne, ved at fjerne bakterier i munden og børste godt med tandbørsten. Hos Vitu kan du lige nu få et tandrensningssæt, som du kan bruge derhjemme, så dermed kan vedligeholde dine tænder og tandkød. Brug tandrensningssættet til at få glatte og rene tænder, et tandkød, som fremstår lyserødt og stramt og en friskt-følende mund.